YLÄMAAN 35. KANSAINVÄLISET JALOKIVI- JA MINERAALIMESSUT 2018 Ylämaan jalokivikylässä 29.6-1.7.2018 Ilmoittautumiset näytteilleasettajaksi 20.6.2018 mennessä, ks. tiedot jäljempänä!

Ylämaan jalokivimessut ovat vanhimmat ja alkuperäiset suomalaiset kivimessut, joita pidetään tärkeimpänä alan kärkitapahtumana koko pohjoismaissa. Tarjomamme yrittäjille ja näytteilleasettajille tilaisuuden kohdata menestyksekkäästi jalokivituotteista, koruista ja muista kivialan käyttö- ja taide-esineistä kiinnostuneet ostajat ja mahdolliset yhteistyökumppanit.
Näytteilleasettajiksi kutsutaan kaikki, jotka voivat asettaa näytteille tai myydä koruja, jalokiviä, tai muita niihin verrattavia mineraaleja ja itse valmistamiaan kivikäsitöitä (esim. jalokivihiojat, kultasepät, kivi- ja mineraaliyritykset, kivialan laite- ja tarvikeyritykset, kivikäsitöiden harrastajat jne.).
Messut on tarkoitettu suurelle yleisölle (tuhansia kävijöitä joka vuosi), kivialan harrastajille ja ammattilaisille. Yleisötapahtuman lisäksi messut ovat keskeinen ammattiväen kohtaamispaikka.
Varaa nyt paikkasi keskikesän eturivin tapahtumaan!
Varaukset ja ilmoittautumiset messuille 20.6.2018 mennessä myös suoraan puh. +358 400 391590 messujohtaja Esko Hämäläinen tai sähköpostilla eskohamalainen@hotmail.com

Lisätietoja:
Esko Hämäläinen Messujohtaja
Sähköposti: eskohamalainen@hotmail.com
Osoite: Rinteläntie 4, 54410 Ylämaa
Puh: 0400-391590
Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeita myös www.ylamaanjalokivimuseo.fi