YLÄMAA ÄDELSTEN OCH MINERALMÄSSA 30.6.-2.7.2017 i Finland

Den internationella ädelsten- och mineralmässan i Ylämaa är Finlands äldsta och största evenemang i branschen. På mässan, som ordnas den 30.6-2.7.2017, kan man bokstavligen njuta av strålande atmosfär med anledning av de tiotusentals lysande ädelstenar från hela världen, en vackrare än den andra. Mässan kommer att få extra färg genom olika teman och specialutställningar av ädelstenar.

Över ett hundra utställare samt besökare från tiotals länder i hela världen väntas delta i mässan, som anses som en av de största händelserna i ädelstens- och mineralbranschen i de Nordiska länderna. Huvudtemana på mässan är ädelstenar, smycken, stenföremål, fossiler och meteoriter. Nyheter och specialiteter från ädelstenarnas värld kan förväntas detta år också.

Det är möjligt att ha sina stenar och smycken värderade på mässan, till exempel om man inte är säker på namnet eller äktheten av ädelstenarna.

Mässan är inriktad på hela familjen. Förutom många aktiviteter för ungar det finns också en övervakad lekplats för barn på området.

Utställare: Du kan fortfarande anmäla dig direkt till telefonnumret +358 400 391590 / Esko Hämäläinen eller e-post eskohamalainen@hotmail.com. Deadline är 2017/06/16.